Wienerbergerova opeka se može brzo i jednostavno obrađivati, posjeduje izvrsna građevinska i biološka svojstva i omogućuje ekonomičnu gradnju. Zahvaljujući prirodnoj sirovini od gline i posebnim postupkom proizvodnje, kod zidova od Wienerbergerove šuplje opeke postiže se brzo isušivanje vlage, visoka toplinska zaštita te dobra zvučna izolacija.

Wienerberger Porotherm pogodnosti

Tondach pogodnosti

Tko PROFI bira, taj profitira!

Uvijek ste na dobitku kada gradite dom uz inovativne Porotherm sustave gradnje! Izaberite opeku Porotherm PROFI ili IZO PROFI i ostvarite brojne pogodnosti!

Prednosti Porotherm opeke:
 • Prirodni materijal
 • Brzo isušivanje vlage
 • Visoka toplinska izolacija
 • Odlična zvučna izolacija
 • Dugotrajna ušteda energije
 • Brza i ekonomična gradnja
 • Najbolji prirodni klima uređaj
 • Integrirana izolacija* u samoj opeci (nije potrebna dodatna izolacija)

Osim brojnih navedenih prednosti Porotherm opeke do kraja srpnja ostvarujete pravo i na dodatni popust na kupnju Wienerberger dimnjaka!

Više o ponudi doznajte kod ovlaštenog Wienerberger partnera!

*Porotherm IZO PROFI opeka

Porotherm PROFI opeka

Porotherm PROFI opeka prirodni je i ekološki prihvatljiv proizvod koji se s pravom još može nazvati i proizvodom budućnosti. Precizno je brušena s obje strane kontroliranim kompjuterskim procesom te je izrađena od prirodnih proizvoda - gline, pijeska i piljevine, a nakon uporabe može se 100% reciklirati.

Primjenom Porotherm PROFI opeke osiguravate bržu gradnju, manji utrošak morta, bolja toplinska svojstva, minimalnu upotrebu alata i uređaja te iznimno čisto gradilište. Porotherm Profi sistemom gradnje gradite energetski efikasno te štedite energiju odmah i zauvijek.

Porotherm IZO PROFI opeka

Novi program glinenih blokova ispunjen je mineralnom vunom ili perlitom, prirodnim izolacijskim materijalom koji osigurava maksimalnu toplinsku izolaciju vanjskih zidova. Oni su naročito prikladni za niskoenergetske i pasivne kuće.

Ovom jedinstvenom rješenju nije potrebna nikakva dodatna izolacija i ono omogućava preciznu, čistu i bržu gradnju. Osim što su nezapaljivi, glineni blokovi s izolacijskom ispunom štite od zračenja i vrlo su trajni s gotovo nikakvim potrebama održavanja kroz naredna desetljeća.

Pronađite ovlaštenog Wienerberger partnera

Sunce u akciju pokreće!

33 godine jamstva

Glina stara  tisućama godina posebno je dugovječna i otporna na utjecaje okoliša. TONDACH ® crijep pečen je na temperaturi od preko 1.000°C, a površina mu je posebno obrađena tako da je svaki crijep otporan na sve vremenske neprilike. Već od 13° nagiba krovišta TONDACH ® je optimalan krov  za svaki dom.

U najkraćem roku do novog krova!

Saniranje krova moguće je provesti jednostavno i brzo. Zašto trošiti više novca nego što je potrebno? TONDACH ® crijep se može isporučiti u najkraćem roku! Vaš TONDACH ®krovopokrivač će Vas rado savjetovati i napraviti Vaš novi krov.

Iskoristite sve prednosti:

 • 33 godine jamstva
 • Sigurnost bez potrebe stalnog održavanja
 • Postojana vrijednost za generacije
 • Ekološki prihvatljiv proizvod
Glina stara tisućama godina posebno je dugovječna i otporna na utjecaje okoliša. TONDACH crijep pečen je na temperaturi od preko 1.000°C, a površina mu je posebno obrađena tako da je svaki crijep otporan na sve vremenske neprilike. Već od 13° nagiba krovišta TONDACH je optimalan krov za svaki dom.

Više informacija doznajte kod Tondach prodajnih partnera.

 

TONDACH® prirodno lijepi krovovi!

Tondach nudi razna rješenja za novogradnju i sanaciju. Posjetite Tondach web stranicu i pronađite sva orginalna sistemska rješenja.

www.tondach.hr

Srodni inspirativni članci