TONDACH - NAJBOLJI IZBOR ZA VAŠ KROV!

Oblikovanje krova je obzirom na njegov značaj i funkciju vrlo važna komponenta koju se ne smije zanemariti. Krov je neizbježni element oblikovanja objekta, koji posebno doprinosi izgledu samog objekta. Krov je „peta fasada kuće“ i uvelike doprinosi ukupnom dojmu o objektu. Osim što je krov sinonim za sigurnost svojim izgledom doprinosi ukupnoj slici objekta, te se uklapa u krajolik, a široka paleta oblika i boja omogućuje neograničene mogućnosti za njegovo oblikovanje.

Tondach ® crijep je proizveden najnovijom vrhunskom tehnologijom. U doba kada je ekološka svijest definitivno zavladala i svijetom gradnje, tradicionalni crijep suvremen je i u ekološkom smislu – potpuno je prirodan i ne sadržava potencijalno štetne tvari, čime je stekao i prestižni međunarodni certifikat «Nature Plus». Glina je jedan od rijetkih materijala koji se može pohvaliti da je preživio sve revolucionarne promjene u graditeljstvu, pa baš njoj zahvaljujemo i crijep koji garantira optimalnu klimu za stanovanje, a uz to ima i dug životni vijek.

Ne čudi onda da crijep TONDACH, proizvod koji spaja tradiciju, suvremenu tehnologiju i vrhunsku estetiku, krasi slogan – «Individualnost i estetika za najzahtjevnije kupce» .

 

www.tondach.hr